391 Comentaris a la : Carta de Felipe González als catalans...
Pere Rafecas Barnada
30/08/2015 10:50
Tu si que fuiste una via muerta. 

España en tus manos tenia la oportunidad històrica de construirse plurinacional de forma clara, culta y ejemplar en el mundo. Una auténtica cuna de Civilizaciones.
Pero fuiste la semilla de las desigualdades, de la corrupción y de los rencores interregionales como tapadera de vuestra ineptitud. Gracias, Felipe pero has sido una desgracia para la España que no pudo ser.
Pero tranquilo que no has sido el único, te han seguido un monton de alumnos aventajados de todos los colores, listillos de pueblo y estafadores de todo pelo. Ahora no quieras dar lecciones magistrales a los catalanes que no eres maestro sino mal ejemplo.

Usuari Premium
Andaluza-Catalana
30/08/2015 23:27

Sr. González, la lectura de su carta a los catalanes me ha ofendido. Soy de origen andaluz, vivo en Catalunya desde los 7 años, y ahora con 64, me siento tan Andaluza como Catalana. 
Dicho esto, le diré el por qué estoy en desacuerdo con su comparación entre el proceso independentista y la Alemania de los años 30 (de lo cual se desprende que está hablando del nazismo de una forma soterrada al estilo político oficial). 
El estado alemán de los años 30 era violento por su propia naturaleza, dominio hacia el que consideraba diferente según su muy especial barómetro. 
Los catalanes no queremos invadir ni agredir a España, bien al contrario, no queremos que nos invadan, que abusen de nosotros ni que nos persigan. Valore quién se muestra más nazi. Y esto no va en contra del pueblo español, sino contra los gobiernos que nos perjudican a todos.
Si con su carta quería conseguir convencer al “ignorante pueblo que se deja engañar”, en mi caso ha conseguido lo contrario, convencerme que he estado engañada durante muchos años, por haber votado al partido socialista y progresista que me ha defraudado totalmente. Y no es que los demás partidos no nos hayan defraudado también, pero el pueblo les está pidiendo un cambio real y ha escogido la independencia como la mejor forma para conseguirlo. 

María Navarrete Cano.

FrancescJulia
30/08/2015 22:57


He llegit l'Editorial de "El Pais", només traspua por, pànic i mentides, va complir la LLEI amb els GAL?.
A més li recordo la promesa que va fer a Suresnes l'any 1974, va dir que Catalunya tenia el dret a exercir l'Autodeterminació.

Vostè és un mentider, i si es sabés la veritat dels GAL, potser quelcom més. Com pot comparar el procés català amb la Italia feixista i l'Alemanya nazi?, manipula la història al seu grat, són els feixistes i els seus fills que governen a l'Espanya exclusiva i opressora des de fa segles i dècades . 

La vostra por i les vostres amenaces son els millors arguments per a recuperar la dignitat, la Independència és una qüestió de dignitat.


guillemgr
Barcelona
30/08/2015 23:04
Aquest Felipe González que ens vol alliçonar es el mateix que és o era company dels Guerra ... Juan, Roldan, GAL, Barrionuevo, Vera, N. Serra, comisari Amedo,... i conseller de Gas Natural. No coneix la vergonya
Jo
30/08/2015 13:22
Insults, amenaces, menyspreu, manipulacions… i per postres: "da igual el resultado de las urnas".

Només puc treure una conclusió:
Ens foten molts més calers dels que ens pensem.


Usuari Premium
London in love
30/08/2015 22:49

http://www.ara.cat/economia/Felipe-Gonzalez-deixara-Gas-Natural_0_1328267379.html

Article publicat per l'Ara el passat més de març que convé recordar.Trobareu una excel.lent rèplica al carta d'en Felipe González a l'adreça http://www.vilaweb.cat/noticies/el-carter-del-rei/

Salut.JordiCC
Sant Andreu de Llavaneres
30/08/2015 22:41

González m’hauria agradat que ens expliqués per què ens han estat amenaçant fins ara.
Els que reclamen que continuem sent espanyols fan guerra bruta fent por als pensionistes i a la resta de ciutadans. Ho fan posant querelles, fent escorcolls i sembrant dubtes i pors per espantar dient: perdreu les pensions, us quedareu fora d’Europa, no sabeu gestionar i us hem de mantenir, sou uns corruptes. Tot això genera dubtes sobre si podem i cal ser independents. 

Calen respostes a les por i aquí hi ha algunes:

http://jordicolomines.blogspot.com.es/2015/08/fer-por-als-pensionistes-i-la-resta-de.html


30/08/2015 22:36

Gran Cotarelo! S'ha de llegir obligatòriament.


 http://www.vilaweb.cat/noticies/el-carter-del-rei/


sarri
Barcelona
30/08/2015 10:57

Aquest vividor i poca vergonya té nassos de dirme a mi que soc un feixista?

Ens diuen de tot i no tenim dret a resposta.

L´única resposta ha de ser JUNTS PEL SI!!
llegir  més...


http://www.ara.cat/politica/carta-felipe_gonzalez-27-S-el_pais_0_1421857979.html#a_comments