Han passat 301 anys i 16 díes intentant aconseguir que es materialitzes un día com el d’avui... sapiguem donar la talla. Avui s’ha de veure si guanya l’esperança, la il.lusió, ...confiança amb nosaltres mateixos, o ... guanya la por infundada, la covardía. Moltíssimes persones van abandonar la seva terra i van venir a Catalunya buscant una vida millor.Esperem que totes aquelles persones i també els seus fills continuin volen donar una millor vida als seus fills i nets, i no donin ara l’esquena a la terra que els va acollir.Portada de 'La Repubblica'

Eleccions "històriques" i "crucials", segons la premsa internacional

Ampla cobertura per a uns comicis que es consideren un "referèndum per la independència no oficial"

1 Comentari:


Norman Bates

27/09/2015 12:56

Han passat 301 anys i 16 díes, en tot aquest temps hi ha hagut una innumerable quantitat de persones 

que han donat la seva sang intentant aconseguir que es materialitzes un día com el d’avui. Espero que no desoim el crits silenciosos de tota aquella gent i sapiguem donar la talla. 

Avui s’ha de veure si guanya l’esperança, la il.lusió, el seny, el sentit comú, la confianza amb el

 nostre poble, la confianza amb nosaltres mateixos, o pel contrari, guanya la por infundada, la 

covardía.I també. 

En els anys ‘50s i ‘60s moltíssimes persones van abandonar la seva terra i van venir a Catalunya plens d’esperança, buscant una vida millor per ells i els seus fills. I ho van aconseguir!!! 

Esperem que totes aquelles persones i també els seus fills mantinguin aquell mateix esperit 

esperançat i continuin volen donar una millor vida als seus fills i nets, i no donin ara l’esquena a la terra que els va acollir.
http://www.ara.cat/eleccions27s/premsa_internacional-eleccions-27-s-crucials-referendum_independencia-no_oficial_0_1438656304.html#a_comments