«Hem d'explicar a Espanya i a Europa que Madrid no ens ha escoltat»...que a Catalunya "li espera un futur lluminós i possible.."Tenim la magnífica oportunitat de fer-nos les pròpies eines, el propi Estat"

...Mas ha subratllat que "estem a l'esprint d'una carrera que ha costat molt de fer, estem a tres setmanes de prendre la decisió més important que ha pres aquest país". El president de la Generalitat ha destacat que si el 27-S la coalició guanya farà "les coses bé", sense "posar en dubte que un pensionista rebi la seva pensió ni un aturat rebi la seva prestació".

En relació a la solidaritat amb els refugiats, Romeva ha dit que "Catalunya és i ha estat un país acollidor, també un país en què la gent ha hagut de marxar perquè estaven perseguits o perquè no tenien oportunitats". A més ha destacat que la independència "és l'oportunitat per construir, per donar més oportunitats" i ha considerat que "ningú s'ha de sentir estranger en aquest projecte""

Per la seva banda, Lluís Llach ha assegurat que a Catalunya "li espera un futur lluminós i possible". "Tenim la magnífica oportunitat de fer-nos les pròpies eines, el propi Estat", ha conclòs...

http://www.naciodigital.cat/noticia/93660/romeva/hem/explicar/espanya/europa/madrid/no/escoltat