125 COMENTARIS A: Serrat considera que "no és convenient per a Catalunya independitzar-se d'Espanya"

PepSunAra
Granollers
04/10/2015 12:40
M'agrada que la gent es posicioni sobre el procés d'independència, això és bo i molt respectable pensin el què pensin, però m'agradaria molt més que ho raonessin, perquè creu en Serrat que 'no és convenient'?

A B
04/10/2015 12:33

El PSOE no vol parlar del procés, ni de la nació catalana, però tampoc vol parlar dels ERES d'Andalussia, ni d'altres pollastres...

Aquest discurset progre ja cansa. ... menys hipocresia.

Usuari Premium
caiusdalmau
Estats Units d'Amèrica
04/10/2015 12:56
Joan Manuel, jo soc dels del 47% i les teves paraules no em desperten cap rebuig. El que a vegades ens desperta rebuig són els teus silencis. Tantes cançons que has fet a la llibertat, i cada cop que ens retallen la nostra, muts i a la gàbia, tu i tota la teva camarilla.

Usuari Premium
lluigi
04/10/2015 12:47
Quina sorpresa¡¡ No es "convenient"..... quina argumentació¡¡ I a sobre falsificant la realitat perque sols un 39% han dit que no era "convenient".


!
04/10/2015 12:18

Té tot el dret a tenir la seva opinió, evidentment. És l'opinió, però, d'un ciutadà més. A les urnes el seu vot és un de sol, i val tant com el de qualsevol altre. La decisió no és individual sinó col·lectiva, i si som o no independents ho decidirem entre tots, incloent-lo ell. Malgrat tot, decep que caigui en el tòpic suat, el clixé barat, de considerar la voluntat d'independència d'una part important de la societat catalana com a creació de les elits polítiques per "tapar" qui sap què. Aquest argument, a aquestes alçades, ja no cola. Els polítics tenen els seus morts i els seus armaris, evidentment, no ho negarem. Però el procés és de la ciutadania, de gent que penca honradament. Jo respecto la seva opinió, m'agradaria que ell no menystingués la meva fent-la passar com a adoctrinament polític. Ja n'hi ha prou d'aquest color!


llegir més a :Serrat afirma en una entrevista a la cadena hispana Univisión que "no és convenient per a Catalunya independitzar-se d'Espanya"Video

Serrat considera que "no és convenient per a Catalunya independitzar-se d'Espanya"

El cantautor admet que les seves paraules el posen "en conflicte amb el 47%" dels catalans que han votat a favor del 'sí', però afirma que "un 51 o 52% hi estarà parcialment d'acord"