#9NSomTots, la campanya d'Ara és l'Hora en suport dels imputats


Ara és l'Hora engegarà aquest vespre la campanya #9NSomTots "en suport a la democràcia" i als imputats del 9-N (el president Artur Mas, l'exvicepresidenta Joana Ortega i l'exconsellera Irene Rigau). La campanya, impulsada conjuntament amb l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Associació Catalana de Municipis (ACM), convida a fer tres accions concretes com a mostra de suport als imputats del 9-N:

 la difusió d'un manifest del Pacte Nacional pel Dret a Decidir (PNDD) que les entitats i els ajuntaments poden firmar, 

l'enviament d'una carta al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) 

i la participació als actes de suport a les institucions catalanes, organitzats arreu de Catalunya els propers dies 13 i 15 d'octubre. 

L'objectiu de la campanya és "recordar la il·lusió que va empènyer la ciutadania a participar de forma massiva a la consulta del 9-N i reivindicar el caràcter col·lectiu i de país que va tenir aquella jornada". 

Per això, conviden els ciutadans a signar i enviar al TSJC la carta que trobaran a la pàgina web d'Ara és l'Hora, i proposen "una enviada massiva per fer sentir, també al Tribunal, la disconformitat de tots aquells que vam participar en el 9-N". 

D'altra banda, conviden també a difondre el manifest del PNDD, que les entitats i els ajuntaments poden firmar. Aquest text es llegirà a tots els actes que es faran el proper 13 d'octubre davant de tots els municipis

A més, Ara és l'Hora fa una crida als ciutadans a aplegar-se als respectius consistoris a les 19:30 de dimarts dia 13, així com a congregar-se davant del TSJC a les 9:30 del matí dels dies 13 i 15, quan Mas, Ortega i Rigau vagin a declarar. 

Finalment, fan una crida a compartir les accions a la xarxa amb l'etiqueta #9Nsomtots.

per Nerea Rodríguez9 d' Octubre 2015
http://www.mon.cat/cat/notices/2015/10/_9nsomtots_la_campanya_d_ara_es_l_hora_en_suport_dels_imputats_151840.php