Comentaris a : Pedro Sánchez: "Pactaria amb C's perquè és una dreta moderna"


Queta fa 11 hores

Per als interessos de Catalunya, en la meva opinó, el partit del Sr. Rivera supera en adversitat el partit del Sr. Rajoy. Què curiós que el socialistes estiguin interessats a pactar amb ells.


Pitxolí fa 10 hores
La dreta «moderna i europea» : al nostre Parlament hi sentirem parlar molt castellà . Arrimadas i la seva gent no tindran cap complex; per a ells la discrimin. positiva per al català és sobrera, ja que no donen cap import. a l'agressió secular que ha patit. Arrimadas, a més, té un català insegur, per tant haurà de recórr. molt al cast. A més, Rivera estimularà aquest ús del cast. a fi de promoure la seva candidat. a les generals. PP i PSC-PSOE el seguiran.

Marduix fa 12 hores

"Lloraba estudiando las letras de cambio y el derecho mercantil, y le decía a mi madre: ¡sólo estudio por Felipe!" Llegit a La Vanguàrdia sobre l'esforçada vida de la segona. L'article és brutal, no saps si va en sèrio o la volen trinxar http://www.lavanguardia.com/gente/quien/20151004/54437007466/meritxell-batet-catalana-rebelde-candidatura-psoe.html


Anònima fa 12 hores
...canviar-ho tot perquè res canvii. Del Franquisme vem passar a la pinça PP-Psoe i, ara que el Pp ha implosionat en un magma de corrupció i deliri antidemocràtic... voilà, Cs apareix per crear una nova pinça amb l'ajuda perpetua de l'esquerra que ve de la nit predemocràtica, per dir-ho suau. La constant subjacent: l'anticatalanisme. Marxem.


llegir més :

http://www.mon.cat/cat/notices/2015/10/pedro_sanchez_pactaria_amb_c_s_perque_es_una_dreta_moderna_151635.php