Catalunya no té la inversió que es mereix . Una vegada més l’Estat infravalora Catalunya i no li dóna el que necessita per ser un país més productiu i millor...

Les principals promeses del Pla de Rodalies 2008-2015 resten en l’oblit pel Ministeri de Foment


...El Pla de Rodalies 2008-2015 elaborat pel Ministeri de Foment diagnosticava les deficiències de la xarxa catalana i en reconeixia la necessitat de millora. Tanmateix, ni tan sols el propi diagnòstic de les institucions espanyoles ha servit perquè Espanya es dediqués a invertir a Catalunya.

Una llista de promeses incomplertes

A finals de mes d’octubre de 2015 el nou accés a l’aeroport del Prat no s’ha fet, la nova línia de tren Cornellà-Castelldefels tampoc. Les línies de tren fins a Vic i Blanes no s’han duplicat i ni el túnel de Montcada ni l’estació de la Torrassa s’han construït. Aquestes són les principals promeses incomplides que aquest dimarts  el politòleg Sergi Castanyé denunciava des del seu twitter (@sergicastanye).

Un engany més

Tot plegat no és més que una repetició de tantes altres històries. El Ministeri de Foment va fer una recull de promeses que va presentar ben maques (vegeu el vídeo) per acontentar Catalunya i que finalment ha quedat amb un llistat de propostes buides .