Les deu claus de la conferència de la CUP...

Jpeg
Davant d’un gran expectació i un allau de mitjans la CUP ha trencat el silenci, i ha explicat sobre quines premisses vol edificar la nova república catalana i trencar amb l’estat espanyol
A l’auditori de la Universitat Pompeu Fabra, que ha quedat ple en pocs minuts i s’ha hagut de tancar l’entrada, Anna Gabriel, Benet Salellas, Albert Botran, Eulàlia Reguant, Antonio Baños, Albert Botran i Josep Manel Busqueta han desgranat el programa de la CUP per aconseguir la independència alhora que un pla de xoc social.
Ruptura democràtica
procés constituent
pla de xoc social 
són els tres punts bàsics de la seva proposta. Entre els diputats electes de Junts pel Sí, Raül Romeva i Jordi Turull, també Oriol Amoròs, i representants de EUiA i d’entitats com ANC, Òmnium, Intersindical, Procés Constituent , Catalunya Diu Prou o Ara o Mai entre d’altres.

Aquestes són les deu claus de la conferència de la CUP.
1/ 
A Madrid ens volen dibuixar com un problema pel procés d’independència . No han entès res, patiu la CUP hi ha anat, la CUP hi va i la CUP hi anirà fins el final ( Anna Gabriel)
2/ 
Disculpeu  les molèsties estem construint una nova república ( Anna Gabriel)
3/ 
La CUP actuarà amb generositat, altura de mires i estratègia guanyadora, cal unilateralitat, perquè precisament l’arma de l’estat és no reconèixer res, i espera que el pas del temps ens confongui, no ens podem permetre que torni a passar com el 9-N.( Albert Botran)
4/ 
Aquest procés d’alliberament nacional només podem garantir que avanci si es fa separant-nos del marc jurídic espanyol, és ingenu que algú plantegi construir una república catalana dins la legalitat espanyola, ha d’haver-hi ruptura, abans de la proclamació d’un nou president de govern (Benet Salellas)
5/
 No pensem obeir cap més decisió del Tribunal Constitucional, i volem  que es declari institucionalment incompetent (Benet Salellas)
6/ 
La nova república es farà amb tothom i caldrà sotmetre a debat ciutadà les institucions del nou país (Antonio Baños)
7/ 
Haurà de ser objectiu d’aquesta república equiparar drets civil i socials. No té sentit parlar de drets polítics sinó n’hi ha de socials (Antonio Baños)
8/ 
A Madrid es pensen que el problema és la dèria d’una persona. Nosaltres sabem que no, que el procés és col·lectiu i profund ( Josep Manel Busqueta)
9/ 
Junts pel Sí és l’única formació que pot i ha de formar govern ( Josep Manel Busqueta)
10/
 La CUP vol fer arribar la discussió sobre com ha de ser la constitució de la república catalana al màxim de gent possible( Josep Manel Busqueta)


http://araomai.cat/la-deu-claus-de-la-conferencia-de-la-cup-disculpeu-les-molesties-estem-construint-una-nova-republica/Desobediència al TC, al Congreso i l’Estat espanyol que oprimeix la nostra gent més necessitada...

Es tracta de tenir les eines per crear aquest nou país just per a les persones. 

I això és impossible de fer sense la independència....