No crec que ara calgui parlar de referendum. Tenim majoria al parlament, anem treballant cap a la independència....Comentaris a : 47,7%

Galifar 10
Barcelona
04/10/2015 19:07

Quan votem la nova Constitució Catalana, ja quedarà ratificada. Havien formules per fer un referèndum, consulta... que unilateralment no han volgut fer, una part molt interessada. Ara des pres del plebiscit, ja no cal anar endarrere. Anem endavant...a tota maquina.


jordiest
Terrassa
04/10/2015 18:49

Jo diria més aviat que el que queda clar després del 27S és que ja som 1966000 les persones que hem votat Sí a la independència amb el programa de JxSi o bé de la CUP per fer la independència efectiva, i que per tant aquests segur que la volen. Els que reien del 9N, perquè deien que entre els 1897000 favorables a la independència hi havia molts immigrants, joves de 16 anys i vots inventats pels mateixos organitzadors, ara han de callar perquè amb menys d'un any i amb els obstacles pels que volien votar des de l'estranger, ara ja tenim 70000 vots més.

Això va progressant i cada cop som més els que volem la independència, i des d'Espanya l'únic que fan és riure's de nosaltres i dir que hem perdut. Però el que diu Espanya a hores d'ara ja no compta, perquè nosaltres seguim el nostre camí.

Quant a això que diu l'article que tenim dret a votar... és obvi, Espanya no ha reconegut aquestes eleccions com a plebiscitàries i per tant, òbviament, es faran cada cop que el President de la Generalitat les vulgui tornar a convocar.


Enric53
Barcelona
04/10/2015 19:01
SiSi el procés ni acabarà fins que tingui el status i el respecte que es mereix i ara això vol dir independència. Espanya no vol altra solució.


Usuari Premium
Francesc11
Vilanova i la Geltrú
04/10/2015 19:46
Als cagadubtes i pseudoperfeccionistes que ara demanen referèndums, només els puc recordar que els independentistes tenim la majoria absoluta al parlament -veig que no ho destaquen- i que per si no se n'adonen, o possiblement no se'n volen afonar, és el mateix que té el pp a espanya. Doncs si el que passa a madrid cada divendres és part del joc democràtic, també ho és el que espero que passi cada setmana al nostre Parlament. I a qui no els agradi, que haguéssin fet un referèndum quan van tenir l'oportunitat. Ara no ens vingueu amb punyetes. Visca Catalunya lliure!

DavidJB
Olot
04/10/2015 19:18

Referèndum pactat amb data límit i si s'hi neguen el parlament de Catalunya estarà legitimitat per tirar pel dret i proclamar la independència.


Usuari Premium
marga guasch

04/10/2015 19:10

No crec que ara calgui parlar de referendum. Tenim majoria al parlament, anem treballant cap a la independència.llegir més: