.....surten ara a dir que el volen, precisament perque no el volen...Foment del Treball espera que "Mas torni a ser president"


jbm fa 11 hores

Ho fa per neutralitzar l'ajuda a la candidatura d'en Mas que suposa la imputació i l'atac que reb de part dels mitjans espanyols: ells, que són catalans, saben que quan més ataquin en Mas més probable és que hi hagi pacte amb les CUP, per això surten ara a dir que el volen, precisament perque no el volen.


S.Ll. (Alzira) fa 13 hores
Apunten a Mas per a que semble que aquest és/pot ser un cavall de Troïa dels grans empresaris (el poder econòmic unionista) per a que la confiança del personal en Màs desaparega i que, el moviment independentista quedi orfe d'un dels més importants polítics capacitat per a conduir el procés independentista, si no l'únic de tots ells, i que té una capacitat com a estratega de la política i una visió més clara que cap altre dels existents en el costat independentista.El Caloret fa 11 hores

Un torpeda!! Fa tuff de voler ajudar a que no hi hagi acord de govern. Si diu que volen en Mas fe president, és simplement que no el volen.

Foment als catalans fa 13 hores

Poc ajuden a Mas i a l'entesa aquestes declaracions. Si les CUP poden dir que Mas és la preferència d'aquesta mena de gent ho tenen fàcil per no moure's de lloc. Serà per això que les fan?

 96+


Anònima fa 13 hores
Quina colla! Ho díuen per enfonsar-lo. Ho díuen per fer-li mal, ho díuen perquè en realitat NO EL VOLEN (Psicologia inversa)