El President que vam votar 1.600.000 catalans és Artur Mas...

193 Comentaris a : 

Anna Gabriel: "Treballem perquè abans de les eleccions del 20-D hi hagi un acord amb JxSíUsuari Premium
àviamercè
05/11/2015 15:23
No tinc res en contra de la Musiel Casals, ha fet una gran feina al capdavant d'Omnium Cultural, però el President que vam votar 1.600.000 catalans és Artur Mas. al cap de 18 mesos ja triarem el President de la República Catalana //*//


Joan (Mataró)
05/11/2015 12:20
Persona més investigada que Artur Mas no en trobaran arreu del món. Si l'Estat tingués quelcom per tombar-lo, ja ho hagués fet. Mes garanties d'estar net que Mas no les té ningú.
Ja n'hi ha prou de rebequetes de nen consentit que estan fet tant de mal al independentisme mentre els altres formen tripartits del no i ataquen per tots costats.
I si us plau, els informes del Consell Assessor per la Transició Nacional són la millor garantia de no cometre errades que pagariem molt cares. No vulguem ser més savis del compte ara. No es tracta de fer emprenyar als altres, es 
tracta d'arribar a la independència amb el mínim d'ensurts possibles.


Gabriel
05/11/2015 12:48
Fals. Estan treballant per que el president sigui qui sigui excepte en Mas.

Una altra mentida: 
"..., tot reivindicant que la CUP no està "bloquejada" pel 'qui'. "

No, què va, no ho estan! 

I aixó ja és fastigós: 

"Tant de bo compartíssim el viatge amb gent que no hagués finançat il·legalment el partit". 

O sigui, que recolzen les falses acusacions que Madrid llença contra en Mas i el consideren culpable. La CUP, ajudant Madrid a carregar-se en Mas amb acusacions falses.


Usuari Premium
Narcís Bonet
05/11/2015 14:35
si "som 72 diputats de 135", com diu la Gabriel, és inadmissible que 10 d'aquest diputats vulguin imposar la seva llei al altres 62 dipotats. 
això no és democràcia ! això és dictadura !


JKL
Barcelona
05/11/2015 14:24
Des de la rencunia no es pot construir res de bo i nomes cal mirar la cara d'aquesta noia per veure-hi l'odi en els seus ulls

Usuari Premium
Pitu
Barcelona
05/11/2015 12:01
Anna, cal recordar que la minoria es CUP, no JxSi ? Tu no et mous de la teva posicio i en canvi els altres han de canviar el candidat a President?
Au va !!! Esteu ensorrant el proces i la CUP.
Quan heu de lluitar per el vostre model de pais es despres, ara sols cal ser forts per aconseguir l'estat propi.


benet
05/11/2015 14:18
Lamento molt el poc enteniment de la CUP. Van de creguts per la vida i no han après RES dels greus errors de la història política d'Espanya. Segueixen ancorats en l'estupidesa històrica de voler fer la revolució abans de guanyar la guerra.

Definitivament a la CUP li sobra allò que precisament critica dels altres: sectarisme i demagogia. Per a fer la Independència cal estratègies més intel·ligents si fos que miren endavant i pensen en Catalunya. No volen entendre que la Independència no la faran mai sols i menys en clau partidista.

Mentre siguin critics i rupturistes poden ser útils, però mentre tinguin possibilitats de ser decisius seràn un llast, com ja s'ha dit i s'ha comprovat. 

Políticament la seva ànima és anarquista i deficient, i així no anirem pas enlloc!!. Ara volen crucificar l'únic polític de categoria que tenim i com actiu que ha defensat energicament el nostre mandat popular per aquest Procés.

Soc de l'ANC i estic molt disgustat. No hi ha dret!!


llegir més  a :