Arrenca un nou concurs de la Viquipèdia per promocionar el cinema en català


L'edició catalana de la Viquipèdia proposa des d'avui i fins aquest proper diumenge, 31 de gener, una nova edició del Viquiprojecte Cinema, que va engegar l'any 2000. En motiu de la vuitena edició dels Premis Gaudí de l'Acadèmica del Cinema Català, que també tindran lloc aquest cap de setmana, Amical Wikimedia presenta un concurs amb l'objectiu d'ampliar el nom d'articles en català sobre el món del cinema.

Tothom que vulgui participar en aquest concurs s'ha d'inscriure i anirà rebent una puntuació en funció del nombre d'articles que millori o de les fotografies que carregui a Wikimedia Commons. El concurs coincideix també amb la proximitat d'altres esdeveniments cinematògrafics com els Globus d'Or 2016 o la cerimònia dels Premis Oscar.

Els tres primers classificats aconseguiran un lot de DVDs i un guardó del Viquiprojecte en or, plata i bronze, respectivament. Els noms dels guanyadors es coneixeran dilluns que ve, 1 de febrer. Tot i així, tots els participants rebran una placa commemorativa. 
http://www.racocatala.cat/noticia/38568/arrenca-nou-concurs-viquipedia-promocionar-cinema-catala
Referent als Premis Gaudi , voldria expressar que :
Al senyor  Antoni Gaudí i Cornet, per la trajectòria de la seva vida cristiana,devota i  GRAN patriota català, 
que inclús el van detenir per parlar en la seva llengua ,
crec que no li agradaria que es premiessin  pel-li cules en llengua castellana amb el seu nom ,
i tampoc es presentessin els premis  Gaudí de la  manera com ho fan aquest any 2016 amb Rossi de Palma en l'espot que s'emet a tv3
RossydePalma

Algú s'ha parat a pensar què diria ell si ho veiés?
Crec que no el representen .
JOSEFINA.