El Cercle Català de Negocis es congratula per l’acord assolit entre les forces polítiques sobiranistesEl Cercle Català de Negocis es congratula per l’acord assolit per les forces polítiques sobiranistes i els encoratja a posar en funcionament les estructures d’Estat sense més dilació

Des del Cercle Català de Negocis volem agrair l’esforç i la generositat de totes les forces sobiranistes per desblocar el procés i facilitar la conformació d’un nou govern amb prou estabilitat parlamentària com per assegurar l’èxit del mandat popular sorgit de les urnes el passat 27S. Així mateix, volem agrair l’honorable gest del President Mas que ha facilitat aquest acord i la continuïtat del procés i l’encoratgem a que continuï actiu en la vida política catalana per assegurar la continuïtat del procés engegat en l’anterior legislatura.
Els empresaris i professionals sobiranistes considerem que la constitució del nou govern i l’acord entre les forces polítiques sobiranistes és l’inici d’una nova etapa en el procés d’emancipació nacional de Catalunya. Més enllà de solemnes declaracions del Parlament, de la convocatòria de consultes no vinculants, de manifestacions multitudinàries i de la tasca realitzada pel CATN, el país necessita aconseguir fites objectives. Per això, recalquem la importància de continuar avançant amb pas ferm en el procés.
És per aquest motiu que des del CCN demanem al nou govern de la Generalitat que, sense més dilació, posi en funcionament totes les estructures d’Estat necessàries per fer viable la independència de Catalunya. En aquest sentit, com a empresaris i contribuents, volen recordar la necessitat de dotar de contingut real a l’Agència Tributària Catalana com a un dels principals objectius que hauria d’assumir el nou govern per a la present legislatura.
Els empresaris sobiranistes, considerem que la prova de foc del procés serà el grau de mobilització en favor de la sobirania fiscal de Catalunya. Per això, cal la coordinació de tota la societat civil i, en especial, la ferma voluntat del govern de la Generalitat. Per aquest motiu el Cercle Català de Negocis es posa a disposició dels agents polítics, econòmics i socials a fi de garantir que els contribuents catalans comencin a ingressar massivament els seus impostos a l’Agència Tributària Catalana, i que aquest sigui el pas previ a la desconnexió amb l’Estat espanyol abans de la fi de l’actual legislatura.