La Sagrada Família insisteix que portarà el projecte del TGV als tribunals si no hi ha un "canvi" que doni seguretat al temple . Veuen un "risc real" per al temple si el TGV hi passa a tocar.De moment, la Sagrada Família no ha obtingut resposta a les al·legacions que han presentat al projecte.Us n'informàvem fa uns dies i continuen amb la mateixa determinació: 
el responsable de la junta constructora ha remarcat que hi ha un 'risc real' per al temple si el TGV passa pel carrer Mallorca i que tenen 'l'obligació de defensar-ho perquè defensant-ho també defensem Barcelona i també l'Ajuntament'. 

Tot i celebrar el compromís de l'Ajuntament perquè hi hagi la 'màxima informació possible', ha alertat que defensaran el temple 'fins al màxim'.

En aquest sentit, ha insistit en remarcar que, si no hi ha un canvi en el projecte, el portaran davant del jutge perquè 'dictamini si hi ha risc real o no'. 


Una denúncia que Rigol ha situat com a molt tard a començaments d'octubre. 'Estem en el nostre dret', ha dit Rigol, que vol 'una actitud constructiva i de diàleg amb les administracions', però també 'sabent que hem de defensar el que hem de defensar fins allà on ens permet l'estat de dret'.

Rigol ha donat per segur que portaran als tribunals el projecte si no hi ha un 'canvi radical' en el mateix. 


De moment, la Sagrada Família no ha obtingut resposta a les al·legacions que han presentat al projecte. 

Rigol ha assegurat que estan 'oberts' a 'qualsevol cosa que signifiqués una major seguretat per a la Sagrada Família', tot remarcant que no és 'la seva feina' dir quin ha de ser el traçat del pas del TGV per la capital catalana. 'Qualsevol aportació que signifiqués donar seguretat a la Sagrada Família l'acolliríem bé', ha dit...


http://www.directe.cat/noticia/2023/la-sagrada-familia-insisteix-que-portara-el-projecte-del-tgv-als-tribunals-si-no-hi-ha-un%E2%80%932023