Puigdemont :"JA estem cansats que tots els incompliments de l'Estat amb Catalunya diguin que és culpa nostra...que ens ho traspassin",.... la manca d'inversió de l'Estat en Rodalies i la manca de puntualitat, és culpa dels Mossos d'Esquadra?Entrevista tv8


ACN Barcelona .-  El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha culpat Adif de l'aturada del servei de Rodalies d'aquest dimarts tot recordant al seu president, Gonzalo Ferre, que la responsabilitat de les estacions, la neteja, el manteniment i la vigilància és competència exclusiva seva. 


"JA estem cansats que tots els incompliments de l'Estat amb Catalunya diguin que és culpa nostra. Estem farts, que ens ho traspassin", ha etzibat en una entrevista a 8TV, on ha criticat la "fatxendaria" de Ferre.
 Puigdemont ha recordat la manca d'inversió de l'Estat en Rodalies i també la seva manca de puntualitat, i ha preguntat si això és també culpa dels Mossos d'Esquadra.

Ha posat d'exemple el 40% de puntualitat dels trens a Tortosa i ho ha contrastat amb el 99% de Ferrocarrils de la Generalitat. "Que ens ho traspassin, que ho farem millor. Que no busquin excuses, que no busquin cortines de fum", ha insistit.

Puigdemont no dubta que la CUP complirà l'acord

"Res em fa pensar que hagi d'incomplir allò que ha signat". 

El president avisa que no es negociarà l'impagament del deute i que el marge per augmentar ingressos no vindrà d'apujar els impostos