S’organitza un nou espai ple d’avantatges pels autònoms catalans,col·lectiu que no para de créixer malgrat la crisi, i que avui en dia a Catalunya ja superen el mig milió de persones...

logo-boxAvui  s’ha  presentat a la seu del Ciemen a Barcelona la nova sectorial d’Autònoms de la Intersindical CSC.
En roda de premsa el secretari general de la Intersindical, Carles Sastre, ha explicat els motius que han portat al sindicat català ha obrir aquesta nova sectorial. Sastre ha estat acompanyat de Carme Teixidó portaveu de l’entitat, Ara o Mai, que ha signat un acord amb el sindicat per donar suport logístic i de difusió a la iniciativa.
Sastre ha explicat que els autònoms constitueixen més d’un 20% del conjunt dels treballadors actuals de Catalunya, que és un col·lectiu que no para de créixer malgrat la crisi, i que avui en dia a Catalunya ja superen el mig milió de persones. Però també ha recordat que aquest creixement contrasta amb les condicions de precarietat que pateix el sector, i que el seu increment ve motivat sobretot perquè les grans empreses de serveis externalitzen riscos i costos, i per això des del sindicat entenen que és un sector que està en situació de precarietat per definició.
Carme Teixidó i Carles SastreCarles Sastre i Carme Teixidó a la presentació de la sectorial d’Autònoms de la Intersindical-CSC.
Sastre ha afegit que a més cal considerar que a nivell legislatiu la major part de normatives que es fan estan pensades per a les grans empreses, que aquest és l’esquema habitual de l’estat espanyol, i per això des de la Intersindical- CSC creuen que cal articular un col·lectiu d’autònoms en clau clarament nacional i independentista, i que aquest és un repte estratègic .
Per la seva part Carme Teixidó ha expressat la importància de donar cobertura a iniciatives com aquesta que donen suport a un sector important dels treballadors catalans, i que alhora serveixen per bastir un espai de confluència d’àmbit estrictament català i independentista.
La iniciativa permetrà, a preus molt econòmics, que els autònoms que s’afiliïn a la Intersindical- CSC, puguin comptar amb diferents tipus de serveis:
Simpatitzant:        5 euros al mes
Autònom bàsic15 euros al mes
Autònom plus:   25 euros al mes
Els dos últims inclouen presentació d’impostos trimestrals i resums anuals, així com consultes i assessorament legal, entre d’altres.
Podeu trobar més informació a la pàgina web de la sectorial somautonoms.cat  i podeu contactar pel correu suport@somautonoms.cat així com a traves del seu compte de Twitter
Properament es farà un acte de presentació públic, obert a tothom, per a informar de la nova sectorial. No us el perdeu