Consells per no sentir-se sol:
Socialitza’t: el fet de conèixer gent nova i compartir converses interessants pot ajudar-te a sentir-te millor. Deixa a un costat la timidesa o la por isurt al món real a conèixer nous amics!

Descobreix la cuina: intenta buscar el plaer en la elaboració. Agafa’t el teu temps i prepara receptes especials per la persona més especial, TU MATEIX. Acompanya’t d’una música tranquil·la i serveix-te una copa de vi. Gaudeix de la preparació dels ingredients, de cada tall que facis. Cuinar sempre ens ajuda a relaxar-nos.

Fes alguna activitat: comença per sortir a l’aire lliure a dibuixar algun paisatge, pinta, esculpeix una figura, balla... allibera la teva creativitat i et sentiràs millor. Tenir una afició en la que deixis volar la teva imaginació i creativitat t’ajudarà a sentir-te bé i tranquil.

Dedica’t temps a tu mateix: sovint solem buscar la felicitat en coses materials, quan moltes vegades la felicitat es tracta de descobrir-la dins de nosaltres mateixos. Escoltar-te i conèixer-te pot et pot ajudar a saber què busques i què vols realment. Prova de buscar allò que et pot omplir de veritat.

Viatja: has pensat en sortir de la rutina i descobrir nous paisatges i cultures diferents a la teva? Viatjar i conèixer món pot fer-te molt feliç. Ja ho diu la dita “viatjar és l’únic que compres que et fa realment ric”, posa-ho en pràctica i veuràs com aquesta riquesa es converteix en felicitat. Una felicitat autèntica per a tu que farà que et sentis molt millor. A més de conèixer noves tradicions, viatjar comporta a conèixer gent nova.

Surt a caminar: sortir a caminar o fer alguna excursió gaudint del paisatge que ens brinda la mare naturalesa et pot ajudar a sentir-te feliç. Escull una ruta i deixa’t portar per el camí: el mar, la muntanya, els camps... La clau és que entris en contacte amb l’autèntica naturalesa. I si esculls una ruta llarga per una muntanya, sentiràs orgull al arribar a dalt, inclús pots prendre-t’ho com un repte!

Dóna-li un gir a la teva vida: si creus que la teva soledat deriva de l’absència de tenir al teu costat una persona estimada, surt a conèixer la teva mitja taronja. Si tens parella i tot i així et sents sola... potser ha arribat el moment de posar fi a la teva relació i començar de zero.Conèixer persones interessants i compartir un trosset de la teva vida amb ells pot arribar a fer-te molt feliç. No tinguis por de conèixer i deixar-te portar per la teva curiositat. Al cap i a la fi,la vida només es viu una vegada... GAUDEIX-LA!

Moltes persones inverteixen materialment i energèticament en varis aspectes per satisfer-se, però realment no s’aturen a pensar que potser la seva soledat deriva de la poca atenció que posen en elles mateixes. Amaga la por, fixa’t uns objectius i vés a per ells!

Espero que aquest article t’hagi donat idees per sentir-te millor i tractis de trobar “aquesta cosa” que et falta i encara no saps què és.
Bona sort!