El que ha de fer l'ajuntament de Barcelona és eliminar: 1.- Qualsevol rastre de manters, llauners, xarxes de prostitució esclava i tracta de "blanques". 2.- Tots els basars de "souvenirs" que no tenen res a veure amb la identitat de la ciutat ni del país i que a sobre acostumen a ser una rentadora de diners que van a parar a l'islamisme totalitari a través del sistema hawala...

Polèmica a la Rambla pel pla d'eliminar parades i reduir quioscos

La regulació que l'Ajuntament aprovarà aquesta tarda preveu retirar els antics punts de venda d'animals i pendre espai a quioscos de premsa i floristes

Comentaris :

18/05/2016 18:34

El que ha de fer l'ajuntament és eliminar:

1.- Qualsevol rastre de manters, llauners, xarxes de prostitució esclava i tracta de "blanques".

2.- Tots els basars de "souvenirs" que no tenen res a veure amb la identitat de la ciutat ni del país i que a sobre acostumen a ser una rentadora de diners que van a parar a l'islamisme totalitari a través del sistema hawala. 

Però no, a na Colau la única cosa que li molesta són els comerços tradicionals de les Rambles des de fa decennis i que paguen religiosament els seus tributs: quiosc de premsa, floristeries, etc. 

A aquest pas, eliminarà el Liceu i el cafè de l'Òpera per posar-hi més basars o un magatzem multi funcional, que serveixi per abastir llauners i manters i per "contactes ràpids" entre les prostitutes, totes elles de màfies organitzades, totes elles a mans d'esclavistes de la tracta. És el seu estil. La Barcelona que vol.