1er Fòrum Veïnal sobre Turisme: La Ciutat és per viure-hi ,NO per Viure'n.
El proper 2 de juliol serem a Barcelona al 1er Fòrum Veïnal sobre Turisme, per exposar la nostra lluita contra Bcn World.Us convidem a participar al 1er Fòrum Veïnal sobre Turisme, coincidint amb el primer any des del naixement de l’ABTS: dues jornades de reflexió i proposta veïnals.

A la presentació (1 de juliol, tarda) intervindran dues veus amb gran coneixement sobre el turisme i la indústria turística, que donaran pas a un debat obert als assistents.
A continuació, gaudirem d’un espai social informal al pati de La Fontana, il·lustrat per un muntatge audiovisual al voltant del turisme a Barcelona
Els tallers del Fòrum (2 de juliol, matí) es fonamenten en les diagnosi efectuades des dels barris de la ciutat de Barcelona, de les quals han resultat tres eixos temàtics. Aquests tallers participatius comptaran amb les aportacions de persones especialitzades en les diferents temàtiques.
Per últim, un espai de reflexió i intercanvi d’experiències sobre autoorganització (2 de juliol, tarda), permetrà analitzar les dificultats que les mobilitzacions veïnals comporten i les maneres d’afrontar-les que han experimentat altres moviments.
Acabarem amb un primer retorn en forma de conclusions que continuarem treballant posteriorment.
Des de l’ABTS seguim treballant en l’organització d’aquest Fòrum i esperem donar-vos alguna sorpresad’última hora… Estigueu atentes!
Inscripció obligatòria gratuïta: és un minut, aquí.

https://assembleabarris.wordpress.com/forumveinalturisme/

http://aturembcnworld.blogspot.com/2016/06/1er-forum-veinal-sobre-turisme.html “Cal que la gent deixi de creure que el turisme és bo”

www.ara.cat/suplements/arabcn/Cal-deixi-creure-Que-turisme_0_1505249517.html

16 gen. 2016L'Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible (ABTS), que aglutina una trentena d'entitats, té clar que no n'hi ha prou aturant el creixement ...

Comentari...


-no subvencionar el turisme de borratxera, parar de promocionar-ho
-no concentrar-lo en un únic punt
-millorar/especialitzar els llocs de treball en comptes de degradar-los (subcontractes temporals ...ens entenem oi?)