Puigdemont diu que els inversors prefereixen Catalunya abans que Espanya...destaca que els catalans tenen "un projecte de país i una narrativa compartida", al contrari que l'Estat espanyol


El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha clausurat aquest dilluns la junta general de Foment del Treball i ha afirmat que els inversors estrangers prefereixen Catalunya abans que Espanya perquè té "un projecte de país i una narrativa compartida", a més d'una àmplia base democràtica que sustenta el Govern català.
"En canvi, la política espanyola s'ha convertit en un problema", ha afegit davant d'un centenar d'empresaris catalans, i creu que la política espanyola genera una mica de desconcert des del punt de vista d'inversors i analistes internacionals perquè el seu govern no té una àmplia base democràtica ni hi ha un projecte compartit de país.

"En aquestes condicions és difícil ser atractiu a ulls dels inversors estrangers. No hi ha res més desincentivador que un país que no sap on va, que no té projecte de país o no sap donar resposta als desafiaments que té a sobre de la taula", ha sostingut.

http://www.mon.cat/cat/notices/2016/06/puigdemont_els_inversors_prefereixen_catalunya_a_espanya_165211.php