La junta del Barça permet un grup ultra espanyol a la grada d'animació : El grup Supporters Barça boicotejava amb altres càntics el minut 17:14

L'espai d'animació que la junta del Barça està gestionant perquè l'equip de futbol tingui una grada d'aficionats entregats als càntics, la cridòria, la celebració i el suport incondicional als jugadors està conformat per cinc grups: Nostra Ensenya, Creu de Sant Jordi, Supporters Puyol, Penya Almogàvers i Supporters Barça. Aquestes dues últimes són les més nombroses amb més de 120 afiliats cada una.
Segons ha pogut saber directe!cat, Supporters Barça boicotejava el minut 17:14, moment en el qual tot el Camp Nou comença a cridar ben fort 'independència' commemorant la derrota dels catalans davant les tropes borbòniques l'any 1714. Supporters Barça, just en aquest minut començava a cridar 'Barça, Barça' per intentar confondre a la grada i que altres aficionats s'enganxessin al seu cant i, per tant, no ho fessin pel reivindicatiu.
Aquest fet ha estat tolerat per la directiva del Barça. Després d'alguns partits on això succeïa, s'han produït diferents tensions dins la grada d'animació. Tal com expliquen fonts de l'espai d'animació a directe!cat, "la junta del Barça no vol que hi hagi disputes internes i fomenten que el tema de la política no es toqui gaire". És per això que els Almogàvers han hagut de gestionar ells mateixos la situació.
Un dur sacrifici pel bé comú
La penya desacomplexadament independentista dels Almogàver defensa que el club ha de ser un símbol d'identitat catalana i ha aconseguit que els últims partits els Supporters Barça no boicotegin el minut 17:14 sacrificant-se pel bé comú: han acceptat fer almenys un parell de càntics en castellà durant el partit proposats per l'altra penya a canvi que aquesta restés callada durant els crits de 'independència'. També han confirmat a directe!cat que en cap cas la directiva ha prohibit portar estelades a l'espai d'animació.