Puigdemont acusa la diplomàcia espanyola de malparlar de Catalunya amb els diners dels catalans.

Carles Puigdemont ha començat un viatge de dos dies a París, en què tindrà diversos contactes polítics i farà una conferència a l'escola de ciències polítiques Sciences-Po.

En la visita a la delegació catalana a París, Puigdemont ha posat en relleu el paper de la diplomàcia civil arreu del món per contrarrestar, afirma, un estat que va clarament a la contra de les reivindicacions pacífiques i democràtiques de Catalunya:..Puigdemont acusa directament el ministre d'Exteriors, José Manuel García-Margallo de malparlar dels catalans:

"Un ministre que es passeja pel món a malparlar de nosaltres, a intentar desfer el relat democràtic que els catalans expliquem quan anem pel món."

Viatja acompanyat del conseller d'exteriors, Raül Romeva. Davant la colònia catalana, ha dit que no busca encara cap reconeixement però destaca la importància que té explicar el moment que viu Catalunya a l'exterior. 

Un pilar aixecat pels Castellers de París ha rebut el president a la delegació de la Generalitat, on s'ha reunit amb la colònia catalana a la capital francesa.