Un miler de persones reclamen "ni un pas enrere" als polítics davant l'última ofensiva judicial de l'Estat

"La nostra sentència, independència"

Sota un cel que amenaçava tempesta, els assistents a la concentració organitzada per l’ANC, Òmnium i l’AMI no han temut el temps per demanar als polítics que tampoc s’arronsin davant una altra amenaça: la justícia espanyola. “Sense por, sense por”, “la nostra sentència, independència" i “ni un pas enrere” han estat els càntics més corejats en aquest sentit, que han anat acompanyats d’uns cartells amb lletres on s’hi llegia “desobediència” just davant de la porta per on han sortit els diputats.

Forcadell s'ha endut l'ovació de la jornada

L’edat mitjana dels assistents no ha estat baixa en excés, però això no ha impedit una multitud molt activa a l’hora de corejar també el nom de Carme Forcadell o “independència” i de cantar ‘a capella’ els Segadors. Diversos diputats sobiranistes han rebut aplaudiments quan han sortit, mentre que d’altres, unionistes, s’han emportat els xiulets de rebuig del públic. El clímax ha estat la sortida de la segona autoritat del país, que s’ha endut l’ovació de la jornada.

"No ens decebeu, aguanteu!"

Ella ha volgut tornar el gest i ha saludat fent dos petons a desenes de voluntaris de l’organització i assistents a l’acte. “No ens decebeu, aguanteu!”, li ha etzibat un ciutadà. L’esperança en la culminació del procés s’ha tornat a respirar al parc de la Ciutadella. Però sense renunciar al paper que ha de jugar el poble: el d’accelerador i supervisor de la classe política. 


http://www.directe.cat/noticia/540280/video-el-constitucional-es-corrupte-i-criminal