Cap Land alemany després d'aportar a l'Estat queda per darrera de altres. Es decir, Catalunya aporta más y luego recibe menos por habitante que Andalucia...........................................................Comentaris a : La líder de C's es mostra contrària a un model de finançament que inclogui elements de singularitat: "Un land alemany no va a negociar sol el sistema, hi van tots", diu "El dret d'autodeterminació existeix, però a Catalunya no es donen les condicions: ni som una colònia ni estem en una situació bèl·lica", assegura ...

Desde Köln, Ines, ves a trabajar. , 25/11/2016 a les 20:34

 +30  -2
Cap Land alemany després d'aportar a l'Estat queda per darrera de altres. Es decir, Catalunya aporta más y luego recibe menos por habitante que Andalucia. Ines, vaya a trabajar.

Oohhh !
Anònim, 25/11/2016 a les 21:19
 +21  -4
Atenció tothom que aquesta senyora que va viure a Andalusia fins fa poc més de 5 anys, que no ha viscut els problemes catalans ni té la més punyetera idea de la nostra història, ha vingut a Catalunya per ensenyar als pobres ignorants catalans de que va tot aixó.
Au va senyora, torni-se'n a casa seva i deixi'ns en pau que ja ens espabilarem com hem fet tota la vida malgrat altres colonitzadors com vosté.


Menudo chollo tiene la nena......
JoanB, 25/11/2016 a les 21:50
 +18  -4
Esta hija de papa andaluza, nos quiere dar lecciones a los catalanes de como queremos que
Sea nuestro pais.
No necesitamos a gente como esa traida a Catalunya por los poderes facticos de este pais para hacer daño
Con su piquito de oro .
Seguramente cuando acabe su etapa en el Parlament, tendra asegurado un buen puesto de
Trabajo en alguna empresa contraria al proceso . ...

Ves per a on!
Vicenç Ramoneda, 25/11/2016 a les 20:26
 +23  -2

Un diputat alemany, preocupat per la judicialització del procés català.

El diputat alemany de l'SPD (socialistes) Bernhard Felix von Grünberg s'ha mostrat preocupat per la judicialització del procés català. Així ho ha afirmat en una reunió amb el senador d'ERC Santi Vidal, la doctora en dret alemanya Jutta Hartmann, i la delegada del Govern a Alemanya, Marie Kapretz.
En la reunió -on també hi ha participat la periodista alemanya Krystyna Schreiber- Von Grünberg i Hartmann han fet arribar a Vidal la seva preocupació per la judicialització del procés sobiranista.

A més, han afirmat que veuen com una "manca preocupant la separació de poders a l'Estat" pel fet d’haver inhabilitat el jutge per la redacció d’un estudi sobre una Constitució catalana, durant el seu temps lliure.
Al seu torn, Vidal ha mostrat el seu agraïment pel suport rebut i per l’elevat grau de coneixement i interès que desperta el procés català a Alemanya.


http://www.naciodigital.cat/noticia/120324/arrimadas/si/defenses/unilateralitat/no/pots/demanar/bilateralitat/financament