#Perlademocràcia On eren "els Colau"? Era un acte independentista, era un acte a favor de la democràcia i sorprenentment s'ha notat l'absència dels principals líders de la nova política. On eren Colau, Domènech, Fachin o Rabell?

...No serveix dir que hi havia algun diputat o ex càrrec d'EUiA a la manifestació, els delata el seu silenci a les xarxes. Per contrapartida, si que van anar a la manifestació a favor de l'augment dels pressupostos d'educació fins al 6% del PIB d'aquesrt dissabte.

Tots els participants a la manifestació a favor de l'augment del pressupost d'educació son més que conscients que sense la independència, sense la República Catalana, no es podrà fer front a aquesta demanda, però a la manifestació hi eren els comuns i a les xarxes també.

Fa pocs dies es va publicar que l'Ajuntament de Barcelona, l'ajuntament de la nova política, va reduir la despesa en política social, una mostra més que una cosa són les paraules i l'altre els fets, i en el cas de "els Colau", les paraules són permanents.

Aquest diumenge mateix, Alfred Bosch, líder dels republicans a la capital de Catalunya anunciava el seu no als pressupostos municipals i acusava Colau de no voler negociar.Una  mostra més que l'alcaldessa de Barcelona viu de les paraules i els gestos i no dels fets. Colau no ha volgut negociar realment els pressupostos, prefereix imposar via decret les seves voluntats a negociar, malgrat no tenir la majoria.

És inadmissible que el govern de Barcelona, passi olímpicament d'un acte a favor de la democràcia, i més que ho faci la nova política que representa Ada Colau. És incomprensible que Colau doni l'esquena a la democràcia, sembla que els nous populismes van en aquesta línia. Com deia avui la líder francesa de l'extrema dreta, Marine Le Pen, "la victòria de Trump és la victòria del poble", us recorda alguna cosa aquestes paraules?