Israel /Palestina ...l’arrel del conflicte és l’oposició palestina a un estat jueu amb qualsevol tipus de fronteres.....Visca l'Estat jueu d'Israel! Israel no fa més que defensar-se del terrorisme àrab. Qualsevol altra nació faria el mateix. És el dret a la legítima defensa.

http://www.ara.cat/internacional/Trump-tuiteja-seva-diplomacia_0_1714028645.htmlAlguns comentaris interessants  respecte el tema ....Anònim, 24/07/2014 a les 23:01
Interessant +80  -11
I aquest eslogan que surt a la foto és en castellà? Mmmmmm....
Israel no demana la lluna als àrabs, només que deixin de llançar míssils contra Israel. Res més. Si ho fan hi haurà pau.


Anònim, 24/07/2014 a les 23:02
Interessant +94  -17
Catalunya amb Israel.
Societat Civil Catalana, apa, que se t'ha tornat a girar feina!


Jordi M, 24/07/2014 a les 23:04
Interessant +73  -7
Si la propaganda, ai, perdó, vull dir l'article, ni gosa donar xifres, senyal que la participació deu haver estat ridícula. I més ridícul -ridícul i antidemocràtic-, pretendre atribuir-hi cap representativitat catalana que per cert veig que ara ja només és barcelonina....
Quines diferències entre els palestins i els catalans
Anònim, 24/07/2014 a les 23:20
Interessant +80  -8
Uns tiren pedres, missils, bombes, s'auto-inmolen....
Nosaltres fem vies catalanes, de bon rotllo i sense fer mal a ningú...

Després. Rigor. Milers? Semblem ja els UNIONISTES amb el seu 12-O. Aquí màxim hi ha centenars. Barcelona no clama res.

Quina mania de mullar-se i fotre-s al costat dels palestins, quan el seu embaixador va dir clarament que "prefería que Catalunya estuviera dentro de una España Unida".

Seguim fent felacions als palestins com les que els hi fem als vascos..que ells van a la seva i mai donen la cara per nosaltres...

Algu es mulla per nosaltres?
Anònim, 24/07/2014 a les 23:24
Interessant +80  -5
Doncs no ningú no es mulla, i ara resulta que nosaltres arreglarem el món fent boicot a empreses israelianes. Jo perdoneu però hi veig la ma del CNI donat que Israel pot ser un gran aliat nostre en el procés i aquesta pressió absurda sobre Artur Mas per fer boicot de part de les suposades "esquerres" (deuen ser els mateixos de Can Vies), fa massa pudor de socarrim...


ON ESTAVEN ...
JUDAS PRIEST., 24/07/2014 a les 23:36
Interessant +84  -5
...tots aquests durant els bombardejos de Síria?. Durant el genocidi de Ruanda? (300000 morts!!!). Quan la Xina executa presos polítics cada dia?. Ah, és clar, és que si Israel no està pel mig els morts no compten. Encara recordo el genocidi de Ruanda del 1993 i el que em va comentar un conegut anti-Israelià, amb un to despectiu: "Són coses de negres". Ja que demanen boicot a Israel, també poden demanar boicot a la Xina, però com que és un país comunista, molt em temo que no passarà. El dia que es condemnin tots els genocidis, ja aniré a totes les manifestacions, perquè això de comdemnar només els genocidis que ens interessa, no va amb mí. Hipocresies, no gràcies.

Som tontets?
XX, 24/07/2014 a les 23:39
Interessant +81  -5
El cartellet equiparant la creu gammada amb l'estrella de david no té desperdici. No hauríem d'oblidar que els imams de Catalunya difonen la idea que som infidels i la nostra terra els pertany. Veuen el nostre sistema social com una debilitat a explotar per derrotar-nos demogràficament. Jo, personalment, no em posaré mai al seu favor, en cap cas. I que algú m'expliqui sisplau què pot tenir Catalunya contra Israel. O és que som Déu i tenim dret a jutjar la resta del món?
Visca l'Estat jueu d'Israel! Israel no fa més que defensar-se del terrorisme àrab. Qualsevol altra nació faria el mateix. És el dret a la legítima defensa.

Anònim, 24/07/2014 a les 23:48

Interessant +75  -9
Que els àrabs deixin d'agredir Israel amb míssils i haurà pau de seguida.

LLegir més a:

http://www.naciodigital.cat/noticia/71895/mobilitzacio/pro-palestina/barcelonaISRAEL MÉS A PROP DE CATALUNYA.