Puigdemont crida a la mobilització per culminar el procés .. La CUP diu sí als pressupostos

Quan parla de les dificultats del procés sobiranista, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, sempre presumeix que fins ara sempre s'han superat totes les proves d'estrès. Aquest dissabte, des del consell nacional del Partit Demòcrata (PDECat), Puigdemont ha celebrat que també s'hagi superat el test que més el preocupava, el del sí de la CUP als pressupostos de la Generalitat per al 2017.
Amb el resultat del consell polític encara calent, Puigdemont ha intervingut davant dels consellers nacionals del PDECat per reivindicar que l'independentisme ha sortit més fort de cada dificultat: "A cada entrebanc, a cada examen, una superació i un aprenentatge", ha apuntat, i ha assegurat que l'independentisme està a punt de superar la prova definitiva "amb molta més força de la que els nostres adversaris podien imaginar".
Segons ha dit en un discurs breu, el sí de la CUP als pressupostos és "una mala notícia" pels adversaris de l'independentisme, ja que superat aquest cim ja es pot encarar l'últim tram del procés, el que ha de dur a la celebració d'un referèndum d'independència abans que acabi el mes de setembre.
Altres membres del Govern també han celebrat el sí de la CUP per Twitter:....