EL FUTUR d' UNA EUROPA... Sense EUROPEus....(ELLS )... No van poder controlar la immigració massiva...ara viuen en reserves . ..Estic ben fart que TV3 i Catràdio ens alliçoni que som unes males persones si no acollim, ...

https://www.youtube.com/watch?v=RJ842QZMgaQ


COMENTARIS:El suïcidi d'Occident (amb Catalunya al capdavant)
Anònima, 18/02/2017 a les 20:12
 +28  -5
La imatge que em venia al cap veient tota aquesta colla de bones i virtuoses persones manifestant-se i proclamant mantres bensonants però sense cap mena de sentit era la de Neró tocant la lira mentre Roma cremava. No se sap del cert si aquesta imatge és certa o una simple llegenda, però il.lustra molt bé el que està passant a Occident en general i a Catalunya en particular.

Com a civilització i conjunt de cultures, Occident ha arribat a unes cotes de progrés, tant a nivell tecnològic com de pensament, que no han estat mai igualades per cap altra cultura o civilització del planeta. Les nostres arrels judeocristianes hi han contribuït i, curiosament, ara estan col.laborant en la seva destrucció. M'explico: aquest sentiment de culpabilitat que se'ns intenta imposar, en molts casos amb èxit, per les fites aconseguides, prové de la moral cristiana, que fa de la necessitat del més dèbil una obligació per al més fort, sense aturar-se mai a analitzar les raons per les quals el dèbil pot ser dèbil. Això ho tenim tan implantat que seria difícil destriar-ho del nostre ADN. Per la mateixa raó, als blancs se'ns imposa de ben petits la idea del "white privilege", o privilegi blanc, destinada a fomentar l'auto-odi i, per tant, la nostra actitud favorable al mestissatge i a la multiculturalitat. No us heu preguntat mai per què la multiculturalitat és patrimoni exclusiu d'Occident, o per què sembla que només som nosaltres els que sortirem "enriquits" com a resultat de la multiculturalitat? Perquè, corregiu-me si m'equivoco, mai no he sentit ningú que digui que a l'Àfrica hi ha massa negres, o a l'Àsia massa asiàtics, i que cal una emigració blanca en massa per tal d'enriquir-los. De fet, us imagineu quines reaccions generaria una proposta d'aquestes característiques?

Amalgamat amb aquests sentiments de culpabilitat i auto-odi hi ha un paternalisme encobert, també d'arrel cristiana, que ens fa assumir que, com que en el fons ens creiem els millors dels millors, és el nostre deure transmetre la nostra cultura i benestar a la resta del món mundial, ai las, menys privilegiat que nosaltres. No hi ha cap esforç de reflexió per part de tots aquells que bramen que "cap persona és il.legal, aixequeu les fronteres"; per a ells, totes les cultures són iguals en tant que humanes. I no, no totes les cultures són iguals: em nego rotundament a que la meva cultura, on s'ha assolit un grau de llibertat, democràcia, respecte i tolerància mai abans igualats, s'equipari amb la cultura islàmica, per posar només un exemple, on es llança els homosexuals daltabaix dels edificis, es lapiden dones suposadament "adúlteres" i homes de 50 anys es "casen" amb nenes de 10, per no esmentar les decapitacions diàries pels motius més diversos. Tots aquests que criden en favor d'acollir no han fet, perquè resultaria massa incòmode, l'esforç de reflexionar sobre per què hi ha cultures que han arribat tan lluny a tots els nivells i d'altres que romanen a l'edat de pedra; per què hi ha cultures on el contracte social funciona raonablement bé, mentre que d'altres porten segles llançant-se els trastos pel cap. No som tots iguals. No, senyor. No ho som.

Jo no sóc responsable, a cap nivell, del que passa a l'Orient Mitjà, de la mateixa manera que no sóc responsable dels problemes que té el meu veí del pis de sota. No sóc responsable de la fam a l'Àfrica ni del seu desori demogràfic; no sóc responsable de la incompatibilitat entre democràcia i islam; només sóc responsable de les meves decisions, equivocades o encertades, i de les conseqüències que se'n derivin. I la decisió d'ajudar, o no, algú, vindrà donada en funció dels mèrits que hagi fet aquesta persona per ser ajudada i no pas de la seva necessitat. Perquè, tinguem-ho en compte, aquesta necessitat pot venir causada per raons gens legítimes. Ens ho hem de posar al cap: l'ajut no es dóna en funció de la necessitat, perquè aleshores els més capaços i productius quedarien a mercè dels incapaços i paràsits.

L'ajut s'ha de proporcionar en funció d'un criteri racional, i tenint-ne en compte les repercussions. Ha sigut així al llarg del 99% de la història de la humanitat, quan la supervivència dia a dia era l'únic criteri vàlid. És només a partir del desenvolupament de la societat del benestar que ha arrelat aquesta idea que els capaços són intrínsecament culpables de tots els mals que afecten els menys capaços i, per tant, hi estan en deute per a tota l'eternitat. Aquesta idea és molt perillosa i ens portarà al desastre, i només a partir de les cendres del que quedi podrà renéixer, potser, una societat amb uns criteris més racionals.

Vivim una època en què el cor, les emocions i la irracionalitat s'han imposat, potser de forma definitiva, a la racionalitat i el seny. Però he arribat a la conclusió que això és la natura humana: s'arriba a un punt en què tot comença a podrir-se i, finalment, col.lapsa, i torna a començar el cicle.

Diria que ens trobem als inicis del col.lapse.
Occident si obre la porta la cagarà!
Anònim, 18/02/2017 a les 20:32
 +26  -1

L'opinió "El suïcidi d'Occident (amb Catalunya al capdavant)" és absolutament GENIAL. Estic totalment d'acord des de l'inici fins al punt final. Estic ben fart que TV3 i Catràdio ens alliçoni que som unes males persones si no acollim, i la majoria dels polítics amb un lliri a cada mà amb aquest tema que va contra la nostra seguretat i preservar els valors europeus democràtics.


http://www.naciodigital.cat/noticia/125692/barcelona/protagonitza/manifestacio/massiva/europa/refugiats#comentaris