No aniré a la manifestació perque crec que el que defensen és precisament les fronteres obertes per tothom. Hi estic en contra i a mi no em representen....Comentaris a "Volem acollir": ...Per cert que als carrers de Barcelona hi ha infinitat d'immigrants sense sostre dormint als caixers. Si voleu demostrar coherència podeu començar portant-los a casa vostra....
http://www.ara.cat/societat/Volem-omplira-Via-Laietana-Barceloneta_0_1744625697.htmlsavonasac
Soci
18/02/2017 17:31
Anem a lo positiu... Quants d'aquests manifestants estan disposats a acollir refugiats a casa seva ?. Anem fent llistes, JA !!. 
Tot el demés és només fum i més fum......!18/02/2017 17:18
Vinga doncs, ara que tothom està tant predisposat, les 800 entitats organitzadores que comencin a obrir llistes de voluntaris a acollir a casa seva un nombre determinat de refugiats, a fi d'anar organitzant l'arribada, de seguida que el govern aconsegueixi poder fer-los venir de manera regular.

http://www.ara.cat/societat/Volem-omplira-Via-Laietana-Barceloneta_0_1744625697.html#a_comments


COMENTARIS A:


Barcelona protagonitza la manifestació 

més massiva d'Europa per als refugiatsLa Guàrdia Urbana ja haurà inflat el nombre d'assistents per odre de la Colau. La Via Laietana és el lloc idoni per muntar manifestacions que hagin de semblar massives, doncs la gent s'ha d'amuntegar en un carrer d'amplada no gaire destacable. Amb el boom mediàtic que se li ha donat a aquest esdeveniment (tots els mitjans de comunicació del país ens han estat menjat el cap hora si hora també) fins hi tot els 160.000 del urbans els trobo un fracàs absolut. En tot cas, ja tenim 100.000 domicilis on instal·lar-hi refugiats amb totes les despeses pagades pels seus residents.


Poseu la vostra adreça, hipócrites (i perquè Russia no ha acollit ni un refugiat?)
Anònim, 18/02/2017 a les 20:11
 +30  -4
Tots aquests que diuen "casa nostra, casa vostra", tindrien l'amabilitat de posar la seva adreça per a què els refugiats vagin a viure allà?

Posar la pròpia adreça hauria de ser obligatori per a tots aquests que va dient "casa nostra, casa vostra". Anar cridant aixó però sense oferir la seva pròpia casa és hipocresia.

Per cert, com és que, tan gran com és Rússia (aprox. deu vegades el tamany de tot Europa occidental) no sentim mai parlar de refugiats que vulguin anar allà, o de progres qu demanin que Rússia també aculli refugiats? Ho pregunto perquè tots aquests de "papers per a tothom" acostumen a sentir moltes simpaties per Rússia però mai proposen que els refugiats vagin allà. Raro, oi?http://www.naciodigital.cat/noticia/125692/barcelona/protagonitza/manifestacio/massiva/europa/refugiats#comentaris