Si inhabiliten la presidenta, ¿s’acabarà el problema o el faran més gran? On és el seny?...És vergonyós i no s'entén com tot el "gremi" del dret no s'alça contra aquet abús ...

LA FISCALIA de Catalunya ens acaba de dir a la cara que contra un membre de la mesa del Parlament no s’hi querella perquè no és independentista. Que ens quedi ben claret que hi ha vots de primera i de segona. Això sí, el govern espanyol afirma que a Espanya no es persegueix ningú per les seves idees polítiques. La querella de la fiscalia és un escàndol que certifica, una vegada més, que molt, però molt per sobre de l’estat de dret hi ha la unitat d’Espanya. Per això gent com Cebrián fa una crida preventiva a l’ús de la força. Això sí, després demanen seny en nom de l’estabilitat. Darrere Forcadell i Nuet hi ha més de la meitat dels votants d’aquest país. Si inhabiliten la presidenta, ¿s’acabarà el problema o el faran més gran? On és el seny?

COMENTARIS:4/02/2017 00:18

Estem veient en directe la implosió de l'estat espanyol . Els nostres fills i els nostres nets ho estudiaran en els llibres de text.
Ja els explicarem algunes batalletes !!!!

 
BARENBOIN
Sant Cugat del Vallès
Soci
23/02/2017 23:28
El "matís" Nuet del escrit de la fiscalia (amb la reacción d'aquest,quel honore) és una discriminació per raons ideològiques com una casa de pagés. És un error colosal que els delata ¿No es pot portar a Europa o als parlaments europeus, ja?

RaimonPB
Barcelona
Soci
23/02/2017 22:53
Estan acabant de perdre completament els papers. Mai havia vist l'estat espanyol actuant tant a la desesperada i tant perduts.
Siguem intel·ligents, pacients, calmats i contundents. Ens en sortirem!


Maria Isabel Andújar López
Soci
23/02/2017 22:06
Me imagino esta reunión de la fiscalia de Catalunya como una sitcom donde de fondo se oyen risas impostadas, porque su resolución es un chiste, pero de los malos, de los muy malos. ¿Antes de entrar le hacen ánalisis antidoping? y ¿cobrán a fin de mes? Yo de Nuet me querellaba.


racocateix
Manlleu
Soci
23/02/2017 21:56
El de avui es un dia gloriós per la Justicia a Espanya.
A partir d'ara cap ciutadà dubtarà ni un sol moment que els delictes econòmics de notables dimensions, requereixen d'un tractament poc comprensible per ments plebeus, -com jo mateix- però ens agradi o no, ens hi haurem d'anar acostumant, perquè és el que toca en el marc de la SEVA DEMOCRÀCIA.
També l'actuació de la Fiscalia descarta que ningú sigui penat per la seva ideologia, com s'ha demostrat en la Mesa del Parlament, querellant-se contra uns i absolent a un altre, que ha tingut el mateix comportament.


Mercurial
Soci
23/02/2017 21:04
És vergonyós i no s'entén com tot el "gremi" del dret no s'alça contra aquet abús que, a més, ens costa diners i recursos humans i de temps.
jmbt
Soci
23/02/2017 21:02
Sr Bassas em sembla que trobar seny en la classe política del reino és ciència ficció.

Jordi Olot
Soci
23/02/2017 21:00
Endavant, no ens podem pas aturat, sense violència, però sense aturar-nos.
http://www.ara.cat/opinio/Antoni-Bassas-dels-creadors-aixo-es-un-judici-democratic_0_1748225197.html

Tots a treballar !
Anònim, 24/02/2017 a les 00:19

L'estat espanyol farà el que sigui per trencar el procés però si mantenim la confiança, discreció, unitat i respecte entre nosaltres, no hi tenen res a fer.
Si us plau, recodeu les paraules de Gandhi, que es va enfrontar a un poder mooolt més gran que l'estat espanyol com era la Corona Anglesa fins a mitjans del segle XX.
"Primer t'ignoren; després es riuen de tu; posteriorment t'ataquen; finalment, guanyes".
L'estat espanyol ja està en la fase d'atacar-nos. Només ens cal paciència, civisme i respondre sempre pacificament i amb arguments a aquets atacs.
És precisament el que ells no tenen.


Comentari a:http://www.naciodigital.cat/noticia/126007/independentisme/treballa/ja/plans/reaccionar/unit/vetos/estat/al/referendum#comentaris