CONSTITUÏM Què és?

La proposta de Constituïm és fruit del treball altruista i desinteressat de 17 persones què, durant 15 mesos, vàrem refondre tres textos previs, contemplant les més de 3.500 aportacions fetes per la ciutadania a través d’Internet i en actes pel territori i, finalment, comparant amb més de 45 textos constitucionals d’altres països.


L’objectiu del grup és donar a conèixer internacionalment la primera proposta de text constitucional català sorgida de la societat civil. El debat de les idees a partir d’aquest text volem que sigui l’aportació de Constituïm a la campanya de les entitats sobiranistes en favor del Referèndum per la independència de Catalunya. Objectiu per al què el grup s’ha reforçat amb noves persones molt actives i en col·laboració amb algunes de les principals organitzacions civils: ANC, Òmnium, Súmate o l’ICEC.


Des que l’11 de maig de 2016 Constituïm vàrem lliurar aquest text que ara posem a la vostra disposició, a la presidenta del Parlament Carme Forcadell, el nostre grup l’ha posat a debat públic , tant a nivell nacional, amb presentacions arreu del territori, com a nivell internacional. Totes les aportacions i canvis que se’ns proposen, tant els provinents de la ciutadania, com d’experts i catedràtics europeus i de la resta del món, es faran arribar de nou, al Parlament de Catalunya, seu de la voluntat popular i nacional del poble català.


http://constituim.cat/