Amb els insults, el parlamentari Lluís Franco Rabell demostra la seva nul·la talla política, perquè ni sap dialogar, ni accepta crítiques. Totalment desencertat....Comentaris...

Delfí Sabartés 28.04.2017  |  11:34
Amb els insults, el parlamentari Lluís Franco Rabell demostra la seva nul·la talla política, perquè ni sap dialogar, ni accepta crítiques. Totalment desencertat.
A més del rol de persona sempre enfadada, agressiva i fins i tot maleducada en les seves intervencions, ara demostra que ha perdut el nord, que està fora de sí, que no està capacitat per fer de parlamentari demòcrata. Ell mateix s’equipara amb la dreta més extrema, la que recorre als més banals insults com arma defensiva. Ell mateix s’equipara amb la gent del PP i C’s,… Es desprestigia ell solet i fa mal, molt de mal al les sigles que representa. Crec que ara és el moment que CSQP l’hauria de substituir per incompetent. La Colau tenia raó en no confiar en ell. Jo abans ja no hi confiava; ara el veig com un homenet impresentable.

Melitó 28.04.2017  |  11:28
Veure persones que s’autoanomenen comunistes fer el paperina d’aquesta manera fa mal. Potser La Caixa considera que Rabell i Coscubiela han de fer el què fan però, si és així, tot resulta molt penós. Sobretot amb la quantitat de talent i energia que té la gent jove que espera i lluita per la seva oportunitat.

Enric (EPM) Pelegrín 28.04.2017  |  09:26
Tot i que trobo pertinent donar resposta adequada als insults i exabruptes de gent com el senyor Franco Rabell, em pregunto si un excés no pot servir, justament, per tancar el nostre espai d’influències i minvar les nostres possibilitats d’arribar a l’espai dels comuns, amb el que entenc que compartim els principis democràtics.
Potser no hem d’esperar aquest esforç dels capitostos de CSQP que semblen que la seva única estratègia és erosionar el independentisme, encara que sigui a costa d’erosionar també els drets democràtics dels catalans.
No ens podem confondre, amb l’espai dels comuns hem de defensar conjuntament el nostre dret democràtic a decidir el nostre futur en un referèndum.
Els insults, tots, també els de Rabell, son pedres en aquesta via.

Pep Agulló 28.04.2017  |  08:59
No hem d’oblidar que és un atac a Llach i Cardús per lluitar per la independència de Catalunya. Pel personatge una opció política tan antidemocràtica que és feixista. Només amb tot el cinisme, els neofranquistes del PP,Cs, els poden insultar de nazis. Doncs en Rabell també s’hi apunta. Perquè no hi ha argument, només insult.

Ell, que quan se’l coneixia per Gérard Laffont (el seu alias de militant trotsquista) defensava “una Federació Ibèrica de Repúbliques Obreres” (un cop feta la revolució, és clar). Quin polític més miserable.


Andreu Fàbregas 28.04.2017  |  07:39
En Franco Rabell (mira, tu, quina gracieta de primer cognom, i Rabell, que sona a rabia; nomes li faltaria dirse, “Paco”). Tots sabem, Vicent, que quant una persona apel•la als exabruptes i les desqualificacions personals al tort i al dret sense fonaments es que es veu sense arguments presentables, i es nota ell mateix en una postura molt defectuosa, potser tant com està el seu grup amb el seu discurs, diguem-ne “inversemblant”, que no s’aguanta per en lloc; i no saben com sostenir-lo, vaja. I el numeret en torn al recolzament unilateral del referèndum amb “condicions” que fa Coscubiela! Tot plegat, que us sembla que hi hem de fer amb aquella gent? riure o plorar?


llegir més:


http://www.vilaweb.cat/noticies/el-diputat-rabell/