La quota basca irrita les comunitats...i Cs....Volien Eliminar La Quota Vasca , I Ara Hi Han De Donar Suport. Quin Ridícul Que Esteu Fent!

...Malestar autonòmic
També es van queixar diversos dirigents autonòmics, que immersos en el debat pel nou model de finançament van protestar perquè s’estiguin perpetuant els “privilegis” al País Basc, que, segons ells, augmenten les desigualtats entre els territoris espanyols. Un dels més durs va ser el president socialista de l’Aragó, Javier Lambán, que va considerar que l’acord assolit amb el PNB fa “absolutament impossible” reformar el model comú de la resta d’autonomies. Mentrestant, el valencià Ximo Puig va lamentar que s’estigui “generant discriminació de manera permanent”.

El líder de la formació taronja, Albert Rivera, s’havia mostrat en diverses ocasions contrari a la quota basca i al sistema de finançament del concert econòmic al territori. El seu discurs, de fet, li va costar la irrellevància en la política basca, on el consens al voltant del model econòmic és gairebé absolut. De fet, el pacte amb el PNB ha generat malestar en algun sector de Ciutadans, que considera que va en contra del corpus ideològic del partit.
Comentaris
SergiS
Soci
05/05/2017 10:52
Si si, molt irritats, pero a votar amb el PP... quina colla

 Respon vot positiu  19 vot negatiu  0
DARRYL71
Badalona
Soci
05/05/2017 11:39
Que el PNB miri per els interessos del bascs es normal. I per extensió que C's no tingui representació a Euskadi es normal donat que els hi vol treure privilegis. El que no es normal de cap manera és un català que vota C's, es l' essència del nacionalisme més ximple.

 Respon vot positiu  9 vot negatiu  0
CBC
Soci
05/05/2017 09:43
...si, irrita als socis dels corruptes i què? ... res! De tot el que van dir de fer, de no fer...., res de res....si d'ençà que són socis de govern, és quan hi hagut més afers corruptes que mai i segueixen recolzant...aquests havien de ser els renovadors?

 Respon vot positiu  8 vot negatiu  0
Pol Ze
Soci
05/05/2017 07:04
Quan Catalunya demanava una millora del seu finançament, el govern del PP li deia que s'havia de consensuar amb la resta d'autonomies en el Consell pel Finançament, però quan pacta una millora del finançament pel País Básc, per comprar el seu suport als pressupostos, ho fa sense tenir en compte les altres autonomies, les quals ara no diuen res, perquè no es beneficia Catalunya, es clar.

 Respon vot positiu  7 vot negatiu  0

RamonB
Barcelona
Soci
05/05/2017 07:21
Doncs ahir vaig escoltar al Rivera amb una cara molt seriosa, afirmar que era del tot normal que el "CUPO" fos revisat periòdicament.
Ha quedat demostrat clarament que la creació de Ciudadanos ha estat per servir de crossa al PP, els vots que perdia el PP, podien anar a un partit aparentment modern, però que la seva funció es ajudar al PP a continuar roban als espanyols.
Triste figura la del Rivera que vaig veure ahir.

 Respon vot positiu  7 vot negatiu  0
Úrsula
Soci
05/05/2017 12:23
Volien eliminar la quota vasca , i ara hi han de donar suport. Quin ridícul que esteu fent!...