Els manters només paguen el 0,1% de les multes Malgrat rebre gairebé 80.000 ...La plataforma d'Afectats pel Top Manta va reclamar que “s’engegui immediatament un pla de xoc acurat i decidit, per aturar l'efecte contagi de la pràctica de la venda il·legal ...SOCIETAT

L'Ajuntament de Barcelona va registrar 79.221 denúncies per venda no autoritzada durant el 2016, segons dades de la Guàrdia Urbana. D’aquestes, l'Institut Municipal d'Hisenda solament va poder cobrar una mitjana del 0,1%. 

També es van intervenir 1,1 milions d'articles, es van produir 19 entrades a magatzems clandestins, 16 detinguts i més de 27 investigats per delictes contra la propietat industrial. En aquestes operacions contra xarxes de distribució es van intervenir més de 120.000 productes falsificats amb un valor aproximat total de 5 milions d'euros (valoració de material confiscat).

La plataforma d'Afectats pel Top Manta el passat dimecres va reclamar que “s’engegui immediatament un pla de xoc acurat i decidit, per aturar l'efecte contagi de la pràctica de la venda il·legal a nous col·lectius. Igualment reclamen que és continuï investigant sobre l'organització i coordinació dels grups mafiosos responsables i beneficiaris de la venda il·legal al carrer".

En un comunicat va demanar que “no es criminalitzi la plataforma, avui present, d'entitats, comerços, associacions, gremis o qualsevol altre tipus d'associació de comerciants per exposar i lluitar pel que considerem injust, incoherent i irresponsable”.


http://societat.e-noticies.cat/els-manters-nomes-paguen-el-01-de-les-multes-111481.html