31 Comentaris a : El BBVA avisa que l’impacte negatiu que Catalunya pot provocar sobre el PIB espanyol “no té precedents”

vador1
Sant Cugat del Vallès
Soci
06/11/2017 21:00
L'IBEX d'en Franco: és una rèmora a la economia d'un pais; són les empreses que usen el BOE per afavorir a molt pocs (i tots franquistes) en base a l'esforç de molts.

vador1
Sant Cugat del Vallès
Soci
06/11/2017 21:00
PRIORITAT: les llibertats !!

Els temes econòmics passen a ser al final de la cua de les necessitats d'un Poble que vol Decidir el seu Futur


catxexc
Soci
06/11/2017 20:37
El titular es incorrecto. Dice: El BBVA avisa que l’impacte negatiu que Catalunya pot provocar sobre el PIB espanyol “no té precedents”. 
Debería decir: El BBBA avisa que "la aplicación sectaria y partidista del estado español de la constitución que votó Catalunya, el incumplimiento de inversiones aprobadas, el ataque a la identidad, cultura, lengua catalanas; el expolio sistemático o déficit admitido por los propios gobernantes espoañoles, el constante intento de castellanización, invasión de competencias,etc. En definitiva: la gestión que el estado español ha aplicado a Catalunya..." puede provocar un impacto negativo sin precedentes en la economía española. Porque "eso" es lo correcto. Catalunya NO es la causa. Es el "resultado". La causa está en el estado español. Así lo demuestran los hechoshttps://www.ara.cat/economia/BBVA-que-Catalunya-PIB-precedents_0_1901209961.html#a_comments