Aficionats del Manchester City es mobilitzen per omplir de groc les grades a la final de demà Volen mostrar, així, suport al seu entrenador, Pep Guardiola,...


Segons informen diferents mitjans, l'efecte de la sanció (segurament imposada per les pressions de la diplomàcia espanyola) han generat l'efecte contrari. Ara és parla més del llacet groc, del seu simbolisme i de la situació d'Espanya amb els ostatges polítics. 

Tot i que no es coneix la sanció a Guardiola, que encara pot recórrer, els aficionats del Manchester City s'estan organitzant per a mostrar-li el seu suport i omplir de groc les grades de la final que disputarà demà contra l'Arsenal de la Carabo CUP a l'estadi de Wembley. 

A través de les xarxes socials s'ha iniciat una crida perquè el color groc estigui més present que mai a la final. Els seguidors 'citizens' ja s'estan organitzant i voldran, així, també desafiar la Federació anglesa per la censura contra el seu entrenador. 

http://www.directe.cat/noticia/725534/aficionats-del-manchester-city-es-mobilitzen-per-omplir-de-groc-les-grades-a-la-final-de-d