Si com afirma clarament Pilar Urbano en el cop d'estat a Espanya, darrera hi havia: El REI, EL CLERO, ELS BANQUERS, ELS SOCIALISTES, ELS MILITARS i especialment ESTATS UNITS per enderrocar un president que no interessaba, quins poders es mouen per evitar que Catalunya s'independitzi?

Primer de tot per comentar en aquest fil és condició necessària que escolteu aquest vídeo, dura 54 minuts, quan tingueu una estona us el recomano moltíssim. És en castellà i destaca una entrevista a Pilar Urbano sobre un fet molt important a Espanya, el cop d'estat 23-F. Explica ens poques paraules com funciona la política, com es prenen les decisions i lamentablement com els ciutadans som peons dels poders fàctics. El trobo impressionant i no faré un gran spoiler sobre el que diu però detallarè que en el minut 43:30 detalla sense pels a la llengua com FELIPE GONZALEZ va participar en el cop d'estat, SI felipe gonzalez va participar en el cop d'estat contra el president a Adolfo Suarez 23-F.
Si com afirma clarament Pilar Urbano en el cop d'estat a espanya, darrera hi havia: El REI, EL CLERO, ELS BANQUERS, ELS SOCIALISTES, ELS MILITARS i especialment ESTATS UNITS per enderrocar un president que no interessaba, quins poders es mouen per evitar que Catalunya s'independitzi? Quina situació ens trobem actualment internacionalment?

Jo deixo la primera idea personal. Tenim tos els poders fàctics en contra, el gran capital (ibex), el clero, la UE i desconec si Estats Units però semblaria que si ja que espanya és un membre de la Otan. Llavors amb aquesta situació, entendria perfectament que en Puigdemon hagi avançat internacionalment a exposar el conflicte català. Ara, caldrà un mínim de 10 o 15 anys per aconseguir-la i serà de forma revolucionària que NO és el mateix que armada. Comencem a veure la realitat com és llarga, difícil i plena de sacrificis.

Hi ha manera de conèixer posicionaments reals i d'isteressos d'altres països sobre Catalunya?
Li interessa realment a Russia d'essestabilitzar la zona i per això ens recolça a la sombra?
Tant debó poguessim saber-ne molt més.
Creieu que amb les performances actuals aconseguirem la independència?

https://www.youtube.com/watch?v=IlynJW1CVIE


https://www.racocatala.cat/forums/fil/217694/sobre-grans-secrets-com-funciona-veritat-politica-mundial-espanya-perque-ho-tinguem-clar-c