The Weekly Mag’....Aprendre i passar-ho bé en anglès.... s’adreça a persones que tenen un nivell intermedi d’anglès i basa la seva essència en la conversa oral.

Aprendre i passar-ho bé en anglès.
 És el que convida a fer The Weekly Mag’, un nou magazín d’entreteniment que a partir d’avui i cada setmana (de 18.30 a les 20.00 h) servirà un menú molt variat de propostes (gastronomia, música, paisatges, tradicions, arts escèniques...) amb una proposició didàctica a El Punt Avui TV i a La Xarxa de Comunicació Local.The Weekly Mag’, que presenta la periodista Marcela Topor –amb experiència en aquest camp com a presentadora del programa The English Hour a El Punt Avui TV i com a editora de la revista Catalonia Todays’adreça a persones que tenen un nivell intermedi d’anglès i basa la seva essència en la conversa oral. Per això, combina formats com entrevistes, relats d’experiències, petits debats amb visions contraposades, converses informals i altres situacions que pot haver d’afrontar l’espectador quan ha de parlar en anglès. Cada programa, d’hora i mitja de durada, proposa un tema, al voltant del qual gira el gros dels apartats. El temps, la feina, l’amor, la natura, la família, la tecnologia i els viatges són algunes de les qüestions que s’abordaran en aquesta primera temporada, i també es traslladaran als entrevistats.Amb l’objectiu de donar a conèixer expressions idiomàtiques lligades al tema central, cada capítol oferirà unes petites càpsules, fetes en col·laboració amb el centre International House Barcelona, al voltant d’aquelles locucions i frases fetes que enriqueixen la parla.

 El programa també vol acostar-nos la cultura anglosaxona

 Ens mostrarà com es viuen als països de parla anglesa tradicions com Nadal i Sant Jordi, i quins costums hi són més arrelats.


http://www.elpuntavui.cat/comunicacio/article/20-comunicacio/1369482-nou-espai-en-angles-a-les-televisions-locals.html