TV3 no està caient en la trampa de Ciudadanos. ? .... La deriva de Preguntes Freqüents que està provocant el rebuig d’una part de l’audiència...

El programa estrella de TV3,Preguntes Freqüents, elogiat fins ara per la seva qualitat i pluralitat, ha provocat darrerament el rebuig d’una part de la seva audiència que opina que es dona veu a convidats que representen postures absolutament minoritàries que voregen amb el feixisme, i que no tenen un respecte mínim cap als drets fonamentals del poble de Catalunya.
La gran majoria d’usuaris estan d’acord amb que hi hagi el màxim de pluralitat d’opinions però opinen que alguns del convidats aprofiten el programa per fer propaganda de la seva ideologia ultradretana el lloc de aportar arguments per debatre, i que això és contrari a l’esperit inicial del programa que és el que li ha donat fins ara un reconegut prestigi.
Amb el hashtag  #FAQS3TV3 molts usuaris de Twitter han mostrat aquest desacord amb la línia que ha pres el programa les darreres setmanes, fins el punt que molts d’ells diuen que han deixat de veure’l i canvien de canal o tanquen el televisor.
Alguns dels tuïts són de personatges coneguts, com l’advocat del president Puigdemont Jaume Alonso Cuevillas, que ahir va piular que es va negar a anar al programa per evitar debatre amb el representant de VOX.
També el prestigiós economista Xavier Sala-Martin es va preguntar públicament si TV3 no està caient en la trampa de Ciudadanos.